L’espai de la musica: Aquí és nadal i estic content! - La Pegatina

Frase feta del mes

“Pel desembre, gelades i nevades i sopes escaldades”

divendres, 12 de novembre de 2010

Lip dub per la independència


El 24 d'octubre de 2010 a la ciutat de Vic es va fer el lipdub per la independència de Catalunya i la resta dels Països Catalans. Aquest vídeo ha aconseguit el rècord mundial de més gent participant en un lipdub, 5.771 persones, acreditades per la World Records Academy. La iniciativa va sorgir, de la gent del poble català.

Aquet vídeo té la intenció de fer saber, a tot el món, que Catalunya és una nació i com a tal necessita la independència per assegurar-se la supervivència i el futur. La cançó escollida ha estat : “La Flama”, del grup Obrint Pas.

També s’han fet altres lipdup per la independència,  un dels que ha tingut més eco ha estat "En un poble oprimit", de Titot i David Rosell, que ja porta més de 139.000 reproduccions, tot un rècord de visualitzacions per un videoclip.

Els lipdubs estan tenint un grandíssim èxit com podeu observa i m’agradaria felicitar a tots el organitzadors d’aquest esdeveniments i a totes les persones i grups de castellers, de gegants, de correfocs... que hagin participat en aquets lipdubs.