L’espai de la musica: Aquí és nadal i estic content! - La Pegatina

Frase feta del mes

“Pel desembre, gelades i nevades i sopes escaldades”

dimarts, 14 de desembre de 2010

Premi Catalunya de l’Esport


El passat 13 de Desembre, es va entregar el primer premi Catalunya de l’Esport. A la gala van assistir-hi  les autoritats i esportistes  més importants de l’esport català.

Xavi Hernández
Xavi Hernández ha estat el guanyador d’aquesta primera entregar del guardo. La gala va estar plena de sorpreses. Primer es va fer un repàs a la trajectòria esportiva del jugador del FC Barcelona i als seus orígens. Un dels moments emotius de la nit va ser la conversa amb l'entrenador que el va fer debutar al primer equip, Louis Van Gaal, l'any 1998. Però el moment més emotiu de la nit va arribar, quant Xavi va fer realitat el somni d'una nena holandesa que es diu Alleke, que desitjava tenir una samarreta signada per ell. Tot va venir d’un vídeo on la nena es veia plorar desconsoladament perquè volia que el de Terrassa li donés la seva samarreta durant la rua de celebració del Mundial. El mes curiós d’aquesta família és, que són Holandesos que  viuen a Madrid i són del Barça.

També es va recordar que el Mundial,  Xavi el va celebrar amb la senyera a la mà, una bandera amb pedigrí que a partir d'ara reposarà al Museu del Barça, a tocar del Camp Nou.

La gala va finalitzar amb l’entregar del premi Catalunya de l’esport. 

Per finalitzar,  felicitar a tot l’Esport català, ja que està aconseguint molts èxits i especialment al Kilian Jornet que ha arribat amb els 10 finalistes practicant un esport minoritari i que gràcies a ell l’està fent créixer .