L’espai de la musica: Aquí és nadal i estic content! - La Pegatina

Frase feta del mes

“Pel desembre, gelades i nevades i sopes escaldades”

dijous, 14 d’abril de 2011

1000 programes del Cafè de la República


Artur Mas, Joan Manuel Serrat, Joaquim Maria Puyal seran aquest dijous, 14 d'abril, al refugi antiaeri 307 del barri del Poble-sec per celebrar els sis anys del programa el Cafè de la República.

Coincidint amb el 14 d'abril, el programa de Catalunya Ràdio "El Cafè de la República" celebra, aquest dijous, els 1.000 programes en antena. Per això, Joan Barril i tot el seu equip han preparat un programa especial que s'emetrà des del refugi antiaeri 307, situat al barri del Poble-sec de Barcelona. Des d'aquest conjunt de túnels que els mateixos veïns van construir per protegir-se dels atacs aeris durant la Guerra Civil, el president de la Generalitat, Artur Mas, el cantant Joan Manuel Serrat, el periodista Joaquim Maria Puyal i molts altres amics de Joan Barril felicitaran el realitzador del programa de Catalunya Ràdio per aquests gairebé 6 anys en antena.


Durant les dues hores que dura "El Cafè de la República", l'equip del programa recordarà la notícia més destacada de cada secció al llarg de tot aquest temps i anirà acompanyada de la valoració d'algun dels col·laboradors habituals i excol·laboradors del programa: Xavier Batalla,Josep Maria Cortés, Jorge Wagensberg, Neus Tomàs o David Guzmán.Joan Barril conversarà amb el president de la Generalitat, Artur Mas, recordant que va ser el primer convidat a "El Cafè de la República". Joan Manuel Serrat actuarà en directe i felicitarà l'equip del programa per la fita aconseguida. Joaquim Maria Puyal, el "responsable" que no s'hagi arribat abans al programa número 1.000 a conseqüència de les transmissions del Barça, també serà al refugi juntament amb altres personatges del món de l'actualitat i amics del programa que aniran felicitant "El Cafè de la República".

Els oients tindran un paper important al programa ja que uns quants escollits podran assistir-hi en directe. Al refugi, podran explicar quin és el moment que més recorden d'aquests sis anys i podran veure en primera persona com es prepara cada dia el programa.

"El Cafè de la República" s'emet de dilluns a divendres, de nou del vespre a onze de la nit.