L’espai de la musica: Aquí és nadal i estic content! - La Pegatina

Frase feta del mes

“Pel desembre, gelades i nevades i sopes escaldades”

dilluns, 23 de maig de 2011

Eleccions Municipals 2011
Les eleccions 2011 ja han acabat. Podem veure la patacada que s’ha fotut ERC, una patacada que portarà cua i que crec que té que portar una gran reflexió dintre del partit republicà. L’augment de CiU a tot Catalunya demostra un país que esta content de la política que està aplicant fins aquest moment. El PSC també ha baixat i ha pagat  la política de dretes que esta aplicant últimament. El PP ha incrementat considerablement i demostra que la seva política de callar i no dir res, els hi està donant bastants vots.

Em pareix molt preocupant que PXC hagi entrat en tants ajuntaments, un partit que fa apologia del racisme i de la xenofòbia no es pot permetré. Es un tema que està present i que no s’ha de deixar de banda ja que Hitter també va entra amb unes eleccions democràtiques al poder i després va passar el que va passar. Mai es pot permetre aquet sentiment contra els immigrants.

Respecte el País Valencia, hem produeix vergonya veure com tota la cúpula corrupta del PP encara guanya més vots desprès de tots els escàndols que els han esquitxat.

Felicitar Bildu que ha demostrat al País Basc que al poble no se’l pot callar. Probablement el PSOE i el PP s’ajuntaran per no deixar manar ni a Bildu, ni al PNB, un pacte que es del tot incomprensible. Els problemes els pots intentar tapar, però sempre acabaran sortint i està clar que el País Basc vol la independència igual que Catalunya.