L’espai de la musica: Aquí és nadal i estic content! - La Pegatina

Frase feta del mes

“Pel desembre, gelades i nevades i sopes escaldades”

dimecres, 15 de juny de 2011

Jo si que estic indignat!


Avui és un dia molt trist, uns pocavergonyes, han intentat impedir que uns polítics, elegits democràticament, entressin al parlament de Catalunya. Hem vist els representats del poble agredits, pintades les seves peces de roba, tacats de pintura, a un parlamentari li han robat l'ordinador, a una parlamentaria la seva bossa de mà... ho trobo vergonyós i em repeteixo, el que ha passat és molt greu.

Els indignats havien creat una certa simpatia entre els mitjans i gran part de la ciutadania, ja que defensaven un canvi en el repartiment dels vots, plantejaven preguntes com, per què salvar els bancs que ens han enfonsat? Però desprès del que ha passat avui, els ha desacreditat completament, han perdut el suport de gran part de la població.

Estem en un país democràtic. Recordar que aquesta democràcia ha costat anys de lluita i moltes vides. Els nostres pares i avis, van estar lluitant anys per enderrocar la dictadura en la que vivia el nostre país. Com ha dit Artur Mas, la nostra democràcia no es perfecta, però abans que una anarquia o una dictadura, que es regeix per la violència i la discriminació als que són diferents, em quedo amb aquesta democràcia.

Per acabar anomenar l’article 498 del codi penal que diu el següent: Els qui utilitzin força, violència, intimidació o amenaça greu per impedir a un membre del Congrés dels Diputats, del Senat o d’una assemblea legislativa d’una comunitat autònoma assistir a les seves reunions, o, pels mateixos mitjans, coartin la lliure manifestació de les seves opinions o l’emissió del seu vot, han de ser castigats amb la pena de presó de tres a cinc anys.


Ara que cadascú reflexioni per si mateix.