L’espai de la musica: Aquí és nadal i estic content! - La Pegatina

Frase feta del mes

“Pel desembre, gelades i nevades i sopes escaldades”

dissabte, 16 de març de 2013

Món petit


L'Albert Casals és un jove que actualment te 20 anys i que es mou amb cadira de rodes a causa d'una leucèmia patida amb només 5 anys. Una circumstància que no li ha impedit fer realitat el seu somni: viatjar per tot el món, des dels 15 anys. I fer-ho a la seva manera: sense diners, sense companyia i sense equipatge. Carregat només amb la seva imaginació i el seu coratge.

"Món petit" es una pel·lícula documental que ens mostra el repte més ambiciós de l’Albert: arribar al punt més allunyat del planeta. Tot això amb un conjunt de dificultats: 4 rodes, solament porta 20 euros, 200 dies y 30.000 quilometres ¿Serà possible creuar el món en aquestes condicions? Al llarg de la pel·lícula coneixerem aquest noi, conegut també com el “Noi dels cabells blaus”, la seva història d'amor, la seva filosofia de vida, i la manera d'educar dels seus pares.

Aquest cop, la seva xicota Anna, l’acompanyarà en l’aventura. Partiran de Barcelona i es desplaçaran amb tot tipus de mitjans fins a un remot far de Nova Zelanda.  Per alguns pot ser considerat una bogeria, un romanç o una epopeia, però és molt més que això, és una forma de vida. Durant el llarg metratge, potser patirem, però sobretot veurem llocs remots i d’una bellesa exultant. Una història de superació que ens farà posar la pell de gallina. Una pel·lícula molt bona!