L’espai de la musica: Aquí és nadal i estic content! - La Pegatina

Frase feta del mes

“Pel desembre, gelades i nevades i sopes escaldades”

dilluns, 17 de juny de 2013

Menú degustació

Ens trobem al Chakula, el millor restaurant del món. Un restaurant d’alta cuina situat en un idíl·lic punt de la Costa Daurada. Un negoci encapçalat per la Mar (chef) i el Max (director del local). La Mar decideix tancar el negoci, per tal de conservar la creativitat i el entusiasme, just al moment de màxima fama culinària.

A l’últim sopar assisteixen comensals d’arreu del món. Una comtessa, una parella d’inversors japonesos (que volen portar el restaurant al seu país), la seva traductora, un misteriós home que podria ser un amant de l’alta cuina o un crític i, finalment, en Marc i la Rachel que van aconseguir reservar taula en aquest restaurant fa tot just un any, abans de separar-se. La nit serà de la més imprevisible que us pugueu imaginar, res sortirà com s’esperaven.

Roger Gual, es el realitzador d’aquesta excel·lent comèdia coral, de la mà de Zentropa Spain. A la pel·lícula es combinen perfectament els elements romàntics i dramàtics, com si d’un plat del millor restaurant del món es tractés. Lògicament hi ajuda el grandíssim repartiment que trobem d’actors, entre els que destaquen:  Fionnula Flanagan, Claudia Bassols, Jan Cornet, Togo Igawa, Akihiko Serikawa, Marta Torné i Stephen Rea.


Una pel·lícula que combina a la perfecció la senzillesa amb un gran treball al darrera. Una pel·lícula molt bona!