L’espai de la musica: Aquí és nadal i estic content! - La Pegatina

Frase feta del mes

“Pel desembre, gelades i nevades i sopes escaldades”

dimarts, 10 de setembre de 2013

Barcelona, nit d’estiu

Avui us parlaré de la recent estrenada pel·lícula “Barcelona, nit d’estiu”. Un film molt atrevit dirigit per Dani de la Orden, que al seu debut ens ha deixat ben sorpresos amb una comèdia romàntica coral de la que destaca la frescor i el ímpetu. El guió és d’Eduard Sola, Eric Navarro i Dani González.

El gènere i formula no son nous, però se’ns dubte ha creat un muntatge molt hàbil per a un estil de cine molt danyat en els últims anys. Dani de la Orden ha sabut entremesclar a la perfecció els diàlegs i escenaris enmig d’una Barcelona que està apunt de veure un sorprenen fet astronòmic. A la cinta hi apareixen uns actors tan excel·lents com Frances Colomer (protagonista de Pa Negre), Àlex Moner (actor a Polseres vermelles) i Frances Colomer (artista de Menú degustació).

Estem a la nit del 18 d'agost de 2013 i el cometa Rose creuarà el cel de la ciutat de Barcelona aquella mateixa nit. Aquest fet oferirà un espectacle únic que no tornarà a repetir-se fins d'aquí a uns quants segles. L’amor entrarà a formar part d’aquesta nit màgica, concretament, coneixerem sis històries d’amor que no ens deixaran indiferents.

La pel·lícula et permet passar una agradable estona i desconnectar, sense arribar a fer-se en cap moment robusta o pesada. Es fàcil deixar-se endur per una cinta molt ben compassada on hi trobareu emoció i una bona dosi d’humor en plena harmonia.