L’espai de la musica: Aquí és nadal i estic content! - La Pegatina

Frase feta del mes

“Pel desembre, gelades i nevades i sopes escaldades”

dijous, 7 de novembre de 2013

Tots volem el millor per a ella

Avui us vull parlar del segon llargmetratge de la directora Mar Coll, titulat “Tots volem el millor per a ella”. Un film trencador que es basa en la història d’una adulta, la Geni, que veu trencada la seva vida després de patir un greu accident de transit. Aquest fet marcarà un punt de no retorn en la seva vida.

Tota la família de la Geni vol decidir sobre la seva vida quan ella es troba òrfena de referents i desmoralitzada. El seu entorn la pressiona perquè recuperi la normalitat, és a dir, volen reprendre els costums que la Geni havia seguit fins abans del succés.

Però els esforços de la família seran en va, ja que la Geni s’ha adonat que la seva vida anterior no li agrada gens i que vol recuperar tot el temps perdut. En aquest nou camí trobarà dificultats, contradiccions amb la família... però ella no permetrà que la dobleguin a un món anquilosat a la costum i als prejudicis.

Un film que ens parla d’una fuga en mig d’un repartiment excepcional amb Valeria Bertuccelli, Nora Navas, Clara Segura, Àgata Roca, Pau Durà i Jordi Rico. La pel·lícula està produïda per Escándalo Films i Televisió de Catalunya.

Sense cap dubte Mar Coll és un dels noms més prometedors del cinema català i, un cop més, ens ha deixat amb un treball atent, sensible i molt madur. Ja espero ansiosament el seu tercer llargmetratge!