L’espai de la musica: Aquí és nadal i estic content! - La Pegatina

Frase feta del mes

“Pel desembre, gelades i nevades i sopes escaldades”

dimecres, 28 de maig de 2014

Deixa’m viure

L’atleta de la Cerdanya, Kilian Jornet, ens presenta la seva segona pel·lícula del projecte Summits of My Life “Deixa’m viure”. Un film dirigit per Sébastien Montaz i filmat en cinc idiomes.

Kilian Jornte al Cerví, 2013.
Foto: Sébastien Montaz- Rosset

Es tracta d’una pel·lícula espectacular que ens mostra els reptes que l’atleta català ha afrontat en l’últim any al Mont Blanc, l’Elbrús i el Cerví. Un projecte que al llarg de quatre anys de preparació intensiva, ascensos i descensos vertiginosos, viatges i entrenaments al límit; culminarà amb l’ascensió a l’Everest.

Al llarg del llargmetratge es veu com Kilian Jornet segueix els passos de Bruno Brunod, pioner de l’skyrunning i un ídol de l’atleta de la Cerdanya. Una vegada més veurem com en Kilian es posa al límit per aconseguir complir el seu somni i batre nous records. Tot per a un atleta que ja ha conquistat una gran quantitat de títols a nivell mundial en alpinisme, esquí i curses de muntanya.


No deixeu de veure una pel·lícula que, de ben segur, us posarà la pell de gallina i que potser us durà a tancar els ulls davant de aitals verticalitats.